• 🤸‍♀️ Return Sassenheim 🤸‍♀️

 • Wij zoeken bestuursleden!

  Zie in het menu Over Return – Vrijwilligers.

 • Trainers altijd welkom! 📢

  Er zijn mogelijkheden op donderdag en dinsdag.

 • Het is zomervakantie 🕶🍦

  We starten weer op maandag 2 september.

Turnkleding

 

Recreanten

Het turnpakje dat de meisjes recreanten de afgelopen jaren hebben gedragen is sinds einde seizoen 2016-2017 niet meer leverbaar. Daarom is aan het eind van dat seizoen door de leiding een keuze gemaakt voor een nieuw pakje (rechts: foto leverancier).

Deze turnpakjes en bijbehorende broekjes (onder: foto leverancier) kunnen worden besteld bij de leverancier, TT-Gymnastics. Het gaat om:

 

Probeer voor het bepalen van de juiste maat gebruik te maken van de pakjes of broekjes van vriendinnetjes of van andere turnsters in de groep. Informeer anders even bij de trainer.

Turnpakje V601

 

Turnbroekje P758zw


Achter de genoemde pakje en broekjes (bovenstaande drie bullets) zit een link naar de betreffende pagina op de website van de leverancier. Hier kan de bestelling worden geplaatst.

De prijs van het turnpakje is (excl. verzendkosten):

 • € 42,00 voor de maten 128, 140, 152 en 164
 • € 44,50 voor de maten S, M en L.

De prijs van het turnbroekje hotpants is (excl. verzendkosten):

 • € 16,00 voor de maten 128, 140, 152 en 164
 • € 17,50 voor de maten S, M en L.

Tip: Het pakje bleek bij eerste kennismaking klein te vallen; over het algemeen was het raadzaam om een maat groter te bestellen dan het vorige pakje.

Stuur bij vragen een e-mail naar info@returnsassenheim.nl.

Jong Talent en Selectie

De meisjes en meiden van Jong Talent en Selectie maken gebruik van turnpakjes die in principe elke twee jaar door de leiding opnieuw worden uitgekozen. Dat doen wij o.a. omdat de ontwikkelingen in stijl tegenwoordig snel gaan en leveranciers ontwerpen na enkele jaren vaak weer uit het assortiment halen.

Momenteel wordt gebruik gemaakt van een zwart pakje met lange mouwen en blauwe accenten (rechts: eigen foto).

Oorspronkelijk zou in het seizoen 2018-2019 weer een ander pakje worden uitgekozen, maar wij zijn zo tevreden over het huidige pakje dat wij dat twee jaar langer willen aanhouden.

Deze turnpakjes Fairy Sports Dixie zijn besteld bij Kringelsport. Als u een turnpakje wilt bestellen, is het verstandig om even met de betreffende leiding te overleggen.

De prijs van het turnpakje is (excl. verzendkosten):

 • € 97,50 normale prijs
 • € 87,75 bij enkele nabestellingen
 • € 82,88 vanaf vijftien nabestellingen

De verzendkosten zijn € 2,95 bij één turnpakje en € 6,95 bij meerdere turnpakjes.

Indien het pakje niet op voorraad is, is de levertijd twee tot vier maanden.

Vrijwilligers gezocht

Bestuursleden

Wij zoeken nog bestuursleden voor verschillende functies in het bestuur, zoals PR en Communicatie, Secretariaat en Technische Zaken. Ook een meer projectmatige invulling van een algemene functie in het bestuur is mogelijk, zoals voor bijvoorbeeld Sponsorwerving, Vrijwilligersbeleid of Veilig SportKlimaat. Interesse? Stuur een e-mail naar info@returnsassenheim.nl

Back to Top