• 🤸‍♀️ Return Sassenheim 🤸‍♀️

  • A World of Talents

    Fleur Heemskerk – Fotografie: André van Dam

  • Vragen over het coronavirus?

    Zie Updates.

  • Wij zoeken hulp bij activiteiten!

  • 🚩Tot 1 juli aangepaste training buiten

    Vanwege het Coronavirus en de richtlijnen die worden gehanteerd door de overheid, het RIVM en de KNGU zijn de turntrainingen in de zaal tot 1 juli nog niet mogelijk.

Spelletjesdag

Voor de spelletjesdag zoeken we bij voorkeur een mooie voorjaarsdag uit in mei. De kinderen kunnen zich dan een hele dag in park Rusthoff vermaken met allerlei spelletjes zoals zaklopen, een kruiwagenrace, waterscheppen, ringwerpen, wasdrogen en een skippybal-race. En nog veel meer…
De spelletjesdag is niet alleen voor de kinderen van RETURN; iedereen kan meedoen. Dus broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes – of zo maar kinderen die mee willen doen – zijn van harte welkom!
Het is een gezellige happening waar ouders, opa’s en oma’s natuurlijk van kunnen meegenieten. Voor drinken voor de kinderen wordt gezorgd.
In de middag is er ook een demonstratie. “Jong talent” en “Selectie meisjes” laten dan zien wat ze in hun mars hebben op de sprong (trampoline) en de lange mat.
Een goed gevulde sportieve en gezellige dag. De moeite waard om mee te maken!

 

Vrijwilligers gezocht

Activiteiten

Wij zoeken (ouders van) leden die willen helpen met het organiseren van activiteiten. Dat kan door het organiseren van een activiteit - waarbij je begeleiding krijgt vanuit de activiteitencommissie of het bestuur - of door concrete taken tijdens activiteiten op te pakken. Interesse? Stuur een e-mail naar info@returnsassenheim.nl

Back to Top