• 🤸‍♀️ Return Sassenheim 🤸‍♀️

  • Wij zoeken bestuursleden!

    Zie in het menu Over Return – Vrijwilligers.

  • A World of Talents

    Fleur Heemskerk – Fotografie: André van Dam

  • 🎈Do 27 feb. Turnfestijn groep 3, 4 en 5🎈

  • Trainers altijd welkom! 📢

Spelletjesdag

Voor de spelletjesdag zoeken we bij voorkeur een mooie voorjaarsdag uit in mei. De kinderen kunnen zich dan een hele dag in park Rusthoff vermaken met allerlei spelletjes zoals zaklopen, een kruiwagenrace, waterscheppen, ringwerpen, wasdrogen en een skippybal-race. En nog veel meer…
De spelletjesdag is niet alleen voor de kinderen van RETURN; iedereen kan meedoen. Dus broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes – of zo maar kinderen die mee willen doen – zijn van harte welkom!
Het is een gezellige happening waar ouders, opa’s en oma’s natuurlijk van kunnen meegenieten. Voor drinken voor de kinderen wordt gezorgd.
In de middag is er ook een demonstratie. “Jong talent” en “Selectie meisjes” laten dan zien wat ze in hun mars hebben op de sprong (trampoline) en de lange mat.
Een goed gevulde sportieve en gezellige dag. De moeite waard om mee te maken!

 

Vrijwilligers gezocht

Bestuursleden

Wij zoeken nog bestuursleden voor verschillende functies in het bestuur, zoals Secretariaat en Vrijwilligerszaken. Ook een meer projectmatige invulling van een algemene functie in het bestuur is mogelijk, zoals voor bijvoorbeeld Sponsorwerving, Vrijwilligersbeleid of Veilig SportKlimaat. Interesse? Stuur een e-mail naar info@returnsassenheim.nl

Back to Top