Nieuwe gezichten

Nieuwe gezichten

Geen reacties op Nieuwe gezichten

Eind vorig seizoen moesten een aantal trainers helaas afscheid nemen: Monique is na vele jaren Jong Talent en Selectie helaas gestopt met lesgeven, Rick is gestopt vanwege onregelmatige werkzaamheden voor zijn nieuwe baan en Anne is gestopt omdat zij de lessen op zaterdag niet meer kon combineren met haar korfbalactiviteiten.

Gelukkig hebben wij dit gemis bij alle lesuren op een goede manier op kunnen vangen. Dat heeft wel een aantal ‘nieuwe’ gezichten opgeleverd.

Bij de Selectie is op maandag Isa Hollaar aangehaakt. Zij heeft een dansachtergrond en zij gaat de meiden van de Selectie op dit gebied extra ondersteuning bieden.

De lesuren van Rick op woensdag zijn overgenomen door Saskia en Bo; zij draaien zoals bekend al wat langer mee bij de vereniging.

Omdat Julia in het laatste jaar van haar opleiding meer tijd moet besteden aan stage, zal zij op donderdag worden versterkt door Marian Knip. Marian heeft al eerder bij ons les gegeven en wij zijn blij dat wij haar binnenkort weer terug zien.

Ten slotte heeft Bo de lesuren van Anne op zaterdag overgenomen. Voor de lessen van de peuters en de kleuters wordt zij daarbij voorlopig door Maud ondersteund.

Al met al denken wij dat wij dit seizoen weer met een sterke bezetting aan de lessen beginnen. Wij hebben er dan ook weer erg veel zin in!

Leave a comment

Back to Top