Vrijwilligers Return helpen bij districtsfinale KNGU

Vrijwilligers Return helpen bij districtsfinale KNGU

Geen reacties op Vrijwilligers Return helpen bij districtsfinale KNGU

Zaterdag 16 maart heeft Return de ondersteuning verzorgd van de districtsfinale 3e divisie turnen in de Turnace Hall of Gymnastics in Amsterdam. Een heel team aan vrijwilligers heeft voor drie wedstrijdronden van 08:30 – 20:00 uur de infostand met wedstrijdnummers en de entree bemand, de catering verzorgd, de muziek aangestuurd, jurybriefjes opgehaald en tijd waargenomen bij balk en vloer.

In totaal hebben zesentwintig ouders, leden, assistenten, trainers en bestuursleden meegeholpen. De meesten hebben één ronde en sommige zelfs twee rondes meegedraaid. Deze inzet was onderdeel van de handreiking die Juryzaken van het district Zuid-Holland heeft gedaan, om te voorkomen dat turnsters van Return bij komende wedstrijden uitgesloten moeten worden. Dat laatste is weer een gevolg van het niet aan kunnen leveren van de benodigde juryleden bij deze wedstrijden.

Verder zal Return een plan van aanpak opstellen om meer juryleden te werven en op te laten leiden. Dit past in de grote zoektocht naar meer vrijwilligers, omdat de huidige vrijwilligers het zo niet meer redden. En hoewel het dus noodzakelijk was dat een groep vrijwilligers een stuk van hun zaterdag opofferden, bleek het tegelijkertijd hartstikke gezellig en interessant om zo’n wedstrijd van dichtbij te kunnen mee maken.

Back to Top