• A World of Talents

    Fleur Heemskerk – Fotografie: André van Dam

  • Vragen over het coronavirus?

    Zie Updates.

  • Wij zoeken hulp bij activiteiten!

  • 🤸‍♀️ Return Sassenheim 🤸‍♀️

  • 🚩Per vrijdag 13-3 trainingen afgelast!

    Vanwege het Coronavirus en de richtlijnen die hierover zijn gecommuniceerd door het RIVM en de KNGU zijn de turntrainingen per 13 maart tot nader bericht afgelast.

Jongens turnen

Steeds meer jongens ontdekken dat turnen een stoere sport is. Daar hebben de successen van Nederlandse turners als Jeffrey Wammes, Bart Deurlo, Yuri van Gelder en Epke Zonderland vast en zeker aan bijgedragen. Ook voor jongens is turnen een sport met ongekend veel uitdaging waar je bovendien snel en sterk van wordt.

Voor jongens gelden andere turntoestellen dan voor meisjes: brug, rekstok, ringen, vloer (lange mat), sprong en voltige (paard of paddenstoel). Evenals meisjes kunnen de jongens bij Return vanaf zes jaar beginnen met turnen. Dat sluit prima aan op de peuter- en kleuterlessen, die gemengd zijn.

Voor de jongens is (nog) geen selectiegroep, maar ook de jongens recreanten kunnen aan twee wedstrijden mee doen: de clubkampioenschappen van Return zelf en de Turn- en Fundag waar ook andere verenigingen aan mee doen.

Geïnteresseerd? Kom gewoon eens kijken bij een lesuur of meld je aan voor één of twee gratis proeflessen.

Kijk even op het lesrooster voor de lesuren.

Vrijwilligers gezocht

Activiteiten

Wij zoeken (ouders van) leden die willen helpen met het organiseren van activiteiten. Dat kan door het organiseren van een activiteit - waarbij je begeleiding krijgt vanuit de activiteitencommissie of het bestuur - of door concrete taken tijdens activiteiten op te pakken. Interesse? Stuur een e-mail naar info@returnsassenheim.nl

Back to Top