• Wij zoeken bestuursleden!

    Zie in het menu Over Return – Vrijwilligers.

  • 🎈Do 27 feb. Turnfestijn groep 3, 4 en 5🎈

  • 🤸‍♀️ Return Sassenheim 🤸‍♀️

  • A World of Talents

    Fleur Heemskerk – Fotografie: André van Dam

  • Trainers altijd welkom! 📢

Jongens turnen

Steeds meer jongens ontdekken dat turnen een stoere sport is. Daar hebben de successen van Nederlandse turners als Jeffrey Wammes, Bart Deurlo, Yuri van Gelder en Epke Zonderland vast en zeker aan bijgedragen. Ook voor jongens is turnen een sport met ongekend veel uitdaging waar je bovendien snel en sterk van wordt.

Voor jongens gelden andere turntoestellen dan voor meisjes: brug, rekstok, ringen, vloer (lange mat), sprong en voltige (paard of paddenstoel). Evenals meisjes kunnen de jongens bij Return vanaf zes jaar beginnen met turnen. Dat sluit prima aan op de peuter- en kleuterlessen, die gemengd zijn.

Voor de jongens is (nog) geen selectiegroep, maar ook de jongens recreanten kunnen aan twee wedstrijden mee doen: de clubkampioenschappen van Return zelf en de Turn- en Fundag waar ook andere verenigingen aan mee doen.

Geïnteresseerd? Kom gewoon eens kijken bij een lesuur of meld je aan voor één of twee gratis proeflessen.

Kijk even op het lesrooster voor de lesuren.

Vrijwilligers gezocht

Bestuursleden

Wij zoeken nog bestuursleden voor verschillende functies in het bestuur, zoals Secretariaat en Vrijwilligerszaken. Ook een meer projectmatige invulling van een algemene functie in het bestuur is mogelijk, zoals voor bijvoorbeeld Sponsorwerving, Vrijwilligersbeleid of Veilig SportKlimaat. Interesse? Stuur een e-mail naar info@returnsassenheim.nl

Back to Top