• A World of Talents

    Fleur Heemskerk – Fotografie: André van Dam

  • 🚩Per vrijdag 13-3 trainingen afgelast!

    Vanwege het Coronavirus en de richtlijnen die hierover zijn gecommuniceerd door het RIVM en de KNGU zijn de turntrainingen per 13 maart tot nader bericht afgelast.

  • 🤸‍♀️ Return Sassenheim 🤸‍♀️

  • Vragen over het coronavirus?

    Zie Updates.

  • Wij zoeken hulp bij activiteiten!

Inschrijven

 

Welkom

Allereerst van harte welkom bij turnvereniging Return Sassenheim. Leuk dat je voor turnen hebt gekozen en wij hopen dat je veel plezier zult beleven aan onze lessen.

Om in te schrijven, vul je onderstaande formulier volledig in en druk je op ‘Verzenden’. Wij zullen je dan inschrijven in de ledenadministratie. Vervolgens vragen wij je om het ingevulde formulier dat je als e-mail ontvangt, af te drukken en te ondertekenen en in te leveren bij de train(st)er.

 

Voornaam:*
Achternaam:*
Geslacht:*
E-mail:*
Vomar-klantenkaartnummer:
Adres:*
PC en plaats:*
Mobiel nummer (voorkeur):
-
Geboortedatum:*
Lestijd:*
Telefoonnummer:
-
Voor peuter/kleutergym:
Ik ben bereid om voor de vereniging mee te werken in:

Toestemming gebruik persoonlijke gegevens

Als vereniging willen wij natuurlijk zorgvuldig omgaan met de gegevens die aan ons worden toevertrouwd. Daarom vragen wij je of wij bepaalde informatie die wij ter beschikking krijgen, mogen gebruiken voor specifieke doeleinden. Als je ons daartoe (op onderdelen) géén toestemming geeft, dan mogen wij dat dus niet. Dat kan wel betekenen dat wij je niet op optimale wijze van informatie kunnen voorzien.

Wij vragen je dringend om die keuze direct bij inschrijving kenbaar te maken door het invullen en versturen van een formulier op onze website. Je vindt dat formulier op: https://www.returnsassenheim.nl/privacybeleid-en-avg/.

Je ontvangt vervolgens een mail met de gemaakte keuzes. Gezien de wettelijke achtergrond, vragen wij je om die mail ondertekend te retourneren via info@returnsassenheim.nl of eventueel op papier via de trainer.

Voor leden onder de 16 jaar gelieve door één van de ouders te laten ondertekenen.

Opzegging dient uiterlijk vier weken voor het einde van het seizoen (eerste dag van de zomervakantie) kenbaar gemaakt te worden. Dit dient te gebeuren via een e-mail (info@returnsassenheim.nl) t.a.v. de ledenadministratie met duidelijke vermelding van naam, geboortedatum en lesuur van het lid dat stopt. Bij opzegging in een later stadium worden kosten (ten minste € 30) in rekening gebracht.

Datum inschrijving
Om te bepalen dat de gegevens niet automatisch zijn gegenereerd (spam) :

 

Vomar-actie

Onze vereniging doet mee aan de Vomar-actie. Van iedere klant met een klantenkaartnummer die verbonden is
aan onze vereniging, ontvangt onze vereniging 0,5% van het aankoopbedrag. Als u een klantenkaart heeft van de
Vomar vragen wij u het nummer op het inschrijfformulier te zetten. Dit kost u niets en wij verdienen er iets aan.

 

Ledenadministratie
Olga Klene
Essenrode 59
2215 LP Voorhout
info@returnsassenheim.nl

 

Back to Top