• Wij zoeken bestuursleden!

    Zie in het menu Over Return – Vrijwilligers.

  • Trainers altijd welkom! 📢

  • 🤸‍♀️ Return Sassenheim 🤸‍♀️

  • 🎈Do 27 feb. Turnfestijn groep 3, 4 en 5🎈

  • A World of Talents

    Fleur Heemskerk – Fotografie: André van Dam

Dames en heren turnen (13+)

Dit is de meest gevarieerde groep van onze vereniging. In deze groep trainen mannen en vrouwen samen en ook de leeftijd is zeer gevarieerd. De samenstelling van deze groep loopt uiteen van 13 tot misschien wel 40 jaar. Het doel van deze groep is om lekker bezig te zijn met turnen. Iedere deelnemer aan de groep heeft zijn/haar eigen doelen. Zo zijn er mensen in deze groep die al jarenlang op turnen zitten maar zijn er ook mensen die pas op latere leeftijd eens willen weten hoe het is om salto´s te maken.
In deze groep zitten bijvoorbeeld ook een aantal ouders waarvan de kinderen op turnen zitten en die net als hun kinderen willen ervaren hoe het is om te turnen. In deze groep is iedereen welkom en kan iedereen op eigen niveau turnen. Lijkt het je leuk om een keer in deze groep mee te turnen? Kijk op het lesrooster voor de tijden.

Vrijwilligers gezocht

Bestuursleden

Wij zoeken nog bestuursleden voor verschillende functies in het bestuur, zoals Secretariaat en Vrijwilligerszaken. Ook een meer projectmatige invulling van een algemene functie in het bestuur is mogelijk, zoals voor bijvoorbeeld Sponsorwerving, Vrijwilligersbeleid of Veilig SportKlimaat. Interesse? Stuur een e-mail naar info@returnsassenheim.nl

Back to Top