• A World of Talents

    Fleur Heemskerk – Fotografie: André van Dam

  • Wij zoeken hulp bij activiteiten!

  • 🚩Per vrijdag 13-3 trainingen afgelast!

    Vanwege het Coronavirus en de richtlijnen die hierover zijn gecommuniceerd door het RIVM en de KNGU zijn de turntrainingen per 13 maart tot nader bericht afgelast.

  • Vragen over het coronavirus?

    Zie Updates.

  • 🤸‍♀️ Return Sassenheim 🤸‍♀️

Dames en heren turnen (13+)

Dit is de meest gevarieerde groep van onze vereniging. In deze groep trainen mannen en vrouwen samen en ook de leeftijd is zeer gevarieerd. De samenstelling van deze groep loopt uiteen van 13 tot misschien wel 40 jaar. Het doel van deze groep is om lekker bezig te zijn met turnen. Iedere deelnemer aan de groep heeft zijn/haar eigen doelen. Zo zijn er mensen in deze groep die al jarenlang op turnen zitten maar zijn er ook mensen die pas op latere leeftijd eens willen weten hoe het is om salto´s te maken.
In deze groep zitten bijvoorbeeld ook een aantal ouders waarvan de kinderen op turnen zitten en die net als hun kinderen willen ervaren hoe het is om te turnen. In deze groep is iedereen welkom en kan iedereen op eigen niveau turnen. Lijkt het je leuk om een keer in deze groep mee te turnen? Kijk op het lesrooster voor de tijden.

Vrijwilligers gezocht

Activiteiten

Wij zoeken (ouders van) leden die willen helpen met het organiseren van activiteiten. Dat kan door het organiseren van een activiteit - waarbij je begeleiding krijgt vanuit de activiteitencommissie of het bestuur - of door concrete taken tijdens activiteiten op te pakken. Interesse? Stuur een e-mail naar info@returnsassenheim.nl

Back to Top