Carola neemt afscheid van groepen op donderdag

Carola neemt afscheid van groepen op donderdag

Carola neemt afscheid van groepen op donderdag

Geen reacties op Carola neemt afscheid van groepen op donderdag

Op donderdag 21 december nam Carola afscheid van haar turngroepen op de donderdag.

Vanwege kerstactiviteiten op school waren sommige meiden afwezig, maar nog had Carola over gebrek aan aandacht niet te klagen. Zij werd overstelpt met attenties van de meiden die haar zeker zullen gaan missen. Een van hen kwam zelfs na het kerstdiner op school nog naar de turnzaal om Carola een afscheidscadeautje te geven.

Per 8 januari 2018 gaat Carola haar bijdrage leveren aan het opstarten van de nieuwe vestiging van Total Move (voorheen Danssstudio Sonja) in Hillegom. Zij heeft hier lang over nagedacht en is tot de conclusie gekomen dat zij deze mooie kans om door te groeien niet kan laten schieten. Aan de andere kant vond Carola het ontzettend moeilijk om ‘haar’ kinderen teleur te moeten stellen.

Gelukkig blijven die meiden in goede handen achter. Julia van Steijn, die veel ervaring heeft met de groepen op dinsdag en donderdag en veel van Carola heeft geleerd, zal de lesuren overnemen. Zij heeft evenals Carola via haar opleiding de KNGU-bevoegdheid Gymnastiek Leider 3 en wij zijn super blij dat zij zelf les gaat geven.

Op de dinsdag blijft Carola gewoon de lesuren voor haar rekening nemen.

Leave a comment

Back to Top