• Turnpakje recreanten meisjes

    Voor de laatste stand van zaken over het nieuwe turnpakje voor recreanten meisjes: Kies menu-optie Turnlessen – Turnkleding.

  • Grote Clubactie zaterdag 16 september gestart

    Lees de informatie in het uitgebreide Bericht Grote Clubactie 2017 (onder Updates) over de Grote Clubactie.

  • Return Sassenheim

Turnkleding

 

Recreanten

Het turnpakje dat de meisjes recreanten de afgelopen jaren hebben gedragen is sinds einde seizoen 2016-2017 niet meer leverbaar. Daarom is aan het eind van het seizoen door de leiding een keuze gemaakt voor een nieuw pakje (rechts: foto leverancier).

Eind september 2017 zal de vereniging een grote bestelling plaatsen voor iedereen die een nieuw pakje wil kopen. Hierdoor kunnen wij eenmalig het pakje met korting op de reguliere prijs en zonder verzendkosten aanbieden.

Om gebruik te maken van deze aanbieding kan vanaf maandag 11 september t/m vrijdag 22 september eenmalig via de vereniging een bestelling worden opgegeven. In deze periode zijn paspakjes in De Wasbeek aanwezig, zodat ouders kunnen bepalen of de beoogde maat daadwerkelijk past. Nadere informatie hierover wordt via e-mail en op deze website verstrekt.

Na deze eenmalige bestelling zal op de website alle benodigde informatie worden getoond om zelf een bestelling voor het pakje (en eventueel toebehoren) bij de leverancier te doen.


 


Wijze van bestellen

Zoals genoemd, is het verenigingspakje eenmalig met korting aan te schaffen.

De prijs van het turnpakje is:

  • € 37,50 in plaats van € 42,00 voor de maten 128, 140, 152 en 164
  • € 39,50 in plaats van € 44,50 voor de maten S, M en L.

Bovendien hoeven geen verzendkosten à € 4,50 betaald te worden. Levering van het pakje vindt in oktober plaats (meer informatie volgt) en loopt via de vereniging. Intekenen kan via onderstaand inschrijfformulier. Daarmee kan ook een bijbehorend broekje worden aangeschaft.

Zorg dat het vermelde totaalbedrag uiterlijk 22 september is bijgeschreven op rekening NL49 RABO 0357 2027 40 t.n.v. Return Sassenheim o.v.v. “Bestelling turnpakje Voornaam Achternaam“.

Tip: Het pakje lijkt bij eerste kennismaking klein te vallen; waarschijnlijk is het verstandig om een maat groter te bestellen dan het huidige pakje.

Bestelformulier turnpakje recreanten
Voor- en achternaam:*
E-mail:*
Turndag:*
Lesuur:*
Opmerkingen
Turnpakje:
Turnbroekje:
Totaalbedrag:

 

Jong Talent en Selectie

De meisjes en meiden van Jong Talent en Selectie maken gebruik van turnpakjes die elke twee jaar door de leiding opnieuw worden uitgekozen.

De ontwikkelingen in stijl gaan tegenwoordig snel en ontwerpen van pakjes volgen elkaar vlot op. Na enkele jaren halen leveranciers ontwerpen weer uit het assortiment.

Momenteel wordt gebruik gemaakt van een zwart pakje met lange mouwen en blauwe accenten (rechts: eigen foto). In het seizoen 2018-2019 zal in principe weer een ander pakje worden uitgekozen.

Back to Top