• Turnpakje recreanten meisjes

  Voor de laatste stand van zaken over het nieuwe turnpakje voor recreanten meisjes: Kies menu-optie Turnlessen – Turnkleding.

 • Denk aan de boekjes van de Grote Clubactie!

  Lees de informatie in het uitgebreide Bericht Grote Clubactie 2017 (onder Updates) over de Grote Clubactie.

 • Return Sassenheim

 • Return Sassenheim

Turnkleding

 

Recreanten

Het turnpakje dat de meisjes recreanten de afgelopen jaren hebben gedragen is sinds einde seizoen 2016-2017 niet meer leverbaar. Daarom is aan het eind van dat seizoen door de leiding een keuze gemaakt voor een nieuw pakje (rechts: foto leverancier).

Deze turnpakjes en bijbehorende broekjes (onder: foto leverancier) kunnen worden besteld bij de leverancier, TT-Gymnastics. Het gaat om:

 

In de zaal van De Wasbeek (kast Return) zijn paspakjes en -broekjes aanwezig, zodat ouders of turn(st)ers kunnen bepalen of de beoogde maat daadwerkelijk past. Vraag hiernaar bij de train(st)er.

Turnpakje V601

Turnbroekje P758zw


Achter de genoemde pakje en broekjes (bovenstaande drie bullets) zit een link naar de betreffende pagina op de website van de leverancier. Hier kan de bestelling worden geplaatst.

De prijs van het turnpakje is (excl. verzendkosten):

 • € 42,00 voor de maten 128, 140, 152 en 164
 • € 44,50 voor de maten S, M en L.

De prijs van het turnbroekje hotpants is (excl. verzendkosten):

 • € 16,00 voor de maten 128, 140, 152 en 164
 • € 17,50 voor de maten S, M en L.

Tip: Het pakje bleek bij eerste kennismaking klein te vallen; over het algemeen was het raadzaam om een maat groter te bestellen dan het vorige pakje.

Stuur bij vragen een e-mail naar info@returnsassenheim.nl.

Jong Talent en Selectie

De meisjes en meiden van Jong Talent en Selectie maken gebruik van turnpakjes die elke twee jaar door de leiding opnieuw worden uitgekozen.

De ontwikkelingen in stijl gaan tegenwoordig snel en ontwerpen van pakjes volgen elkaar vlot op. Na enkele jaren halen leveranciers ontwerpen weer uit het assortiment.

Momenteel wordt gebruik gemaakt van een zwart pakje met lange mouwen en blauwe accenten (rechts: eigen foto). In het seizoen 2018-2019 zal in principe weer een ander pakje worden uitgekozen.

Back to Top