• Return heeft vier nieuwe clubkampioenen!

    Lees in het bericht wie het zijn geworden en hoe de medailles werden verdeeld.

  • Turnpakje recreanten meisjes

    Voor de laatste stand van zaken over het nieuwe turnpakje voor recreanten meisjes: Kies menu-optie Turnlessen – Turnkleding.

  • Grote Clubactie: 1115 loten verkocht!

    Kijk in het bericht over het resultaat van de Grote Clubactie wie de meeste loten hebben verkocht.

  • Return Sassenheim

Proeflessen

Voordat je gaat turnen, wil je natuurlijk eerst weten of het wel een sport is die je leuk vindt. En natuurlijk wil je wel even kijken of je een goed gevoel hebt bij de turnles die bij een turnvereniging wordt aangeboden.

Daarom kan je bij ons twee gratis proeflessen volgen. Je kunt dan zelf ervaren hoe het is om te turnen bij Return Sassenheim.

Als je hiervan gebruik wilt maken, kijk dan eerst in het lesrooster welke lessen geschikt zijn. Dat is afhankelijk van leeftijd (geboortejaar) en natuurlijk ook van je eigen mogelijkheden.

Stuur vervolgens een e-mail naar info@returnsassenheim.nl.

Zet daarin voor- en achternaam en geboortedatum van degene die een proefles wil doen. Vermeld verder bij welk lesuur en op welke datum een proefles gewenst is en natuurlijk vragen of opmerkingen die je nog hebt. Vermeld eventueel ook een telefoonnummer waarop je bereikbaar bent.

Wacht even op bevestiging of je daadwerkelijk op het gewenste moment langs kunt komen. Het kan zijn dat er bijzondere activiteiten zijn, waardoor een proefles niet zo handig is. Bovendien wil de train(st)er graag van tevoren weten wie er voor een proefles komen. Op die manier kan hier rekening mee worden gehouden.

Back to Top