• Turnpakje recreanten meisjes

    Voor de laatste stand van zaken over het nieuwe turnpakje voor recreanten meisjes: Kies menu-optie Turnlessen – Turnkleding.

  • Return Sassenheim

  • Grote Clubactie zaterdag 16 september gestart

    Lees de informatie in het uitgebreide Bericht Grote Clubactie 2017 (onder Updates) over de Grote Clubactie.

Meisjes turnen

Return-Onderlinge-wedstrijdHet grootste gedeelte van onze leden houdt zich bezig met recreatief turnen voor meisjes. Wij bieden deze lessen aan voor meisjes vanaf 6 jaar.

In de lessen wordt geoefend volgens het Nationaal Turn Systeem. Dit is oefenstof die door de turnbond is uitgeschreven. Ieder kind kan op deze manier op zijn eigen niveau turnen. Daarbij staat het plezier voor turnen centraal. Op een leuke manier worden er oefeningen gedaan op balk, ongelijke brug, trampoline en lange mat.
Meerdere keren per jaar is er een mogelijkheid voor de kinderen om te laten zien wat zij geleerd hebben: Bijvoorbeeld bij de Turn- & Fundag, de onderlinge wedstrijden en de turnvoorstelling aan het eind van het seizoen. Maar natuurlijk ook tijdens de kijklessen, waar ouders bij aanwezig mogen zijn.
Heb je altijd al eens op je handen willen staan of radslagen en zelfs salto’s willen maken? Kom gerust een keer kijken in één van onze lessen. Iedereen kan twee gratis proeflessen volgen.
Kijk even op het lesrooster voor de lesuren.

Back to Top