• Turnpakje recreanten meisjes

    Voor de laatste stand van zaken over het nieuwe turnpakje voor recreanten meisjes: Kies menu-optie Turnlessen – Turnkleding.

  • Return Sassenheim

  • Return Sassenheim

  • Denk aan de boekjes van de Grote Clubactie!

    Lees de informatie in het uitgebreide Bericht Grote Clubactie 2017 (onder Updates) over de Grote Clubactie.

Jongens turnen

Voor jongens die snel en sterk willen worden, is turnen een leuke en uiterst geschikte sport. Vanaf 6 jaar starten de jongens bij ons met turnen. In onze recreatiegroepen leren ze spelenderwijs verschillende turnonderdelen. In de lessen wordt er geoefend volgens het Nationaal Turn Systeem. Dit is oefenstof die door de turnbond is uitgeschreven. Ieder kind kan op deze manier op zijn eigen niveau turnen. In de lessen staat het plezier voor turnen centraal. Op een leuke manier worden er oefeningen gedaan op rek, brug, trampoline, lange mat en ringen.
Twee keer in het jaar is er een mogelijkheid voor de kinderen om te laten zien wat zij geleerd hebben. Onze vereniging stelt de kinderen in de gelegenheid om mee te doen aan de turn- & fun dag en de onderlinge wedstrijden. Heb je altijd al eens op je handen willen staan, radslagen of zelfs salto’s willen maken? Kom gerust een keer kijken in één van onze lessen. Kinderen kunnen twee gratis proeflessen volgen.
Kijk even op het lesrooster voor de lesuren.

Back to Top